22 Şubat 2016 Pazartesi

#beyazbegonvililekahvemolasi Etkinliğimize Hoşgeldiniz

Biraz arayı uzattım farkındayım ve bilerek isteyerek elbette böyle oldu. Neyse canım artık geldim buralardayım :) Çok Şükür..

Geçtiğimiz ayın son günün de harika bir etkinliğin konuğuydum. Sevgili Beyazbegonvil blogunun sahibesi Gülşahcımın düzenlediği #beyazbegonvililekahvemolasi etkinliğinde pek çok güzel insanla bir araya geldim,ne mutlu :))



Etkinliğimizin konsepti kahve idi elbette ki fakat öncesinde buluşma mekanımız olan Renkli Tatlar'ın şahane kahvaltısı eşliğinde sohbet ettik, ardından da biz kahvelerimizi yudumladık..  Bu da kahvaltı masamızdan bir kare olsun :)



Havanın da güzelliğiyle bizler boool boooool fotoğraf çekildik ve tabii bu etkinliğe desteklerini esirgemeyen pek çok sponsor eşliğinde..



Özcan Şemsiye'nin rengarenk şemsiyeleriyle pek çok poz verdik en güzeli seçeyim dedim ben de :) Özcan Şemsiye sitesine girerek farklı ürünlerini inceleyebilirsiniz. Tabii ki beyaz Şemsiyem ile bir kaç poz yakaladık :))



Allahım paketin güzelliğine bakın hele de bir :) Bayılırım kutulu olan her şeye..Tatlimo.com  bizlere miss tadında kekler göndermişti. Bizimkiler tabii ki eve gelir gelmez bitti Eymen Paşam sağolsun afiyetle yedi bitirdi :) Nam nam çok tatllıııı :))


Bir de  bizim melek gibi bir sponsorumuz vardı :) Sevgili fatmacım ki siz onu eminim tanıyorsunuz artık Fatofotofan blogunun sahibinden bahsediyorum tabii kii bizlere çok tatlı iki adet kendi çiziminden oluşan kitap ayraçları hediye etti.


Bizler taa o gün başlamıştık etkinlik detaylarımızın paylaşımlarına ama sizler instagramdan #beyazbegonvililekahvemolasi tagı ile takip edebilirsiniz.



Etkinliğimize katılan değerli blogger arkadaşlarımıza da bir göz atmanızı öneririm :) buyrun adresleri



http://fatofotofan.blogspot.com.tr/
https://www.instagram.com/pinkbeautymood/
http://melekbebegim.blogspot.com.tr/
http://meleginmarifetleri.blogspot.com.tr/
http://www.ozlemcakir.com.tr/

http://ekinekinoks.blogspot.com.tr/
http://beyazbegonvil.blogspot.com.tr/

8 yorum:

  1. Ne güzel bir gündü sohbetine doyamadım kuzum :) Yazın bol bol görüşmek ümidi ile ayaklarına sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu güzel günü organize ettiğin için çok teşekkürler canım benim :) inşallah yazın daha da çok sohbet edilecek günlerimiz olur :))

      Sil
  2. Harika bir etkinlik olmuşş ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle tatlım bizler çok eğlendik,teşekkürler :))

      Sil
  3. Kıskandım hih. . Çok güzel görünüyor eglenmissinizdir de şimdi. Hih. .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy yaa kıyamam kıskanma ama yaaa,keşke sen de buralarda olsan da gelebilsen canım :)

      Sil
  4. Harika bir gündü canım dilerim tekrar buluşuruz ve güzel,değerli yazın içinde çok teşekkür ederim Sehercim seni çok seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. meleğim benimmmm ben de seni çok seviyorum :)) öperimmmm

      Sil